Wednesday, August 5, 2015

Dear Love..

Assalammualaikum..

If you are reading this....
Thank you so much for everything..

Hari2 I bertekad nak jadi isteri yang terbaik, yang rajin, yang sopan, yang buat segalanya macam mana mak layan bapak...
Hari2 jugak I tak berjaya..

Tapi walaupun I tak pernah berjaya jadi isteri terbaik..
U selalu tetap akan jadi suami yang terbaik untuk I..

Alhamdulillah.. tu saja yang mampu untuk I cakap..
*walaupun sometimes perangai I tak semegah. Tapi percayalah yang I sangat bersyukur to have you by my side*

Tetap.. I tetap akan bertekad untuk menjadi isteri yang terbaik untuk U.
mungkin bukan esok. but trust me. I will definitely be, someday.


I love you to the moon n back n to the infinity..

Happy belated birthday Love.
Sorry no celebration.
InsyaAllah next year kita celebrate berempat, nun jauh dari segalanya.. :)
Doakan isteri you cepat habis fasa ni.. udah keletihan sangat.. (not complaining..)

0 comments: