Tuesday, June 30, 2015

Syahdu di bulan Ramadhan.

Assalammualaikum,

Dah dua hari rasa macam putuih cinta. Syahdu. Haha.
Semua benda buat serba tak kena. Kerja pun malas *padahal memang hari2 malas*

Lambatnya Friday. Padan muka sendiri bagi cadangan kat mak. Sendiri yang sedih. Actually Hadif Zhafran berada nun jauh di Penang. *huwaaaaa! syahdu!!!*

Sebab kena kerja mlm, so kesian mak sorang2 kat rumah. That's why bagi cadangan kat mak

"stay ja la Penang mak oi~~"

Dang~!!! makanya syahdu berendam air mata la 2 3 hari ni.. haha. *lepas ni takleh dah mak oii~ merana jiwa raga..hahaha*

Em em. .apa yang nak update? Actually blogging ni pun dah outdated sangat dah.. Tapi once a while macam nak tulis la jugak.. Mana tau bila dah takdak nanti, anak2 google2 boleh baca ka.. :p


OKlah bai..

p/s : semoga semua selamat dan dipermudahkan. Amin.
p/s/s : Abg long cepat mai kat mama! Mama is rindu!

0 comments: