Wednesday, April 17, 2013

For you..

Bismillahirrahmanirrahim. .
This morning I woke up and realized that I can't guarantee that I will be able to wake up again the next morning, on the same bed in the same house.

Maybe on my way to work something happen and I die.

Betapa hidup ni sebenarnya pertaruhan and every seconds counts.

Sesungguh hati, saya nak minta maaf sangat2 kat semua orang yang saya pernah sakitkan hati, mengumpat or mengata, directly or indirectly, dengan sengaja or tidak sengaja.

I hope those who read this, who knows me, or barely know me, can forgive me.

Wednesday, April 10, 2013

Fat. Fatter. Fattest.

Beberapa akak kat ofis dah tegoq badan naik. Mak bapak pun kata badan dah kembang. *cryinggg!!!*

Sedih. Makan tak banyak tapi berulang. Asyik lapaq sampai nak gastrik padahal baru makan ja. Lagi menyedihkan..

Kegemaran la ni plak adalah roti patsegi cicah ayaq milo. Macam sekarang. Tengah cicah roti patsegi ngan ayaq milo sambil menulih..

I can't help it. It's either I eat atau sakit perut macam gastrik.. *menangeh kuat2*

Sorry to myself. I'm getting fatter.. :'(

Jom wechat

It made my day.. I love you sooooooo much!!

Tuesday, April 9, 2013

Malas

Assalammualaikum. .

Pernah tak rasa perasaan malas nak buat apa pun?? Haa.. aku tengah state malas nak buat 1 benda apa pun. .

Kena plak sekarang ni Toshiba tengah dok slowly handover kat Amkor. Kerja apa pun aku taktau nak buat. Tapi aku confuse kat kelik aku ni sorang. Doplohpatjam buat keja.. Bz sokmo!! Menambahkan kestressan aku.. huwaaaaaa!!!

Okbai. Nak p tidoq kat surau.