Tuesday, February 5, 2013

selamat malam.

Bismillahirrahmanirrahim...

Luahan hati di malam hari...
Memandangkan kamu sudah lena dibuai mimpi, sedangkan saya masih termanggu-manggu mata mencelik, marilah memblog...

Orang cakap maknusia ni tak pernah puas dengan apa yang diorang ada. Well, saya salah seorang dari mereka. Actually I pun taktau apa sebenaqnya yang I nak dalam life ni. Merungut sana merungut sini. Padahal life taklah begitu bitter sangat.

Entahlah. Journey untuk mencari sesuatu yang diminati dan mendatangkan hasil masih diteruskan. Kerja Engineer yang kononnya gah kat mata orang lain, sebenarnya tak la hebat mana pun. *See, tak bersyukur*

Sebenarnya banyak opportunities yang telah ditolak dan dibuang camtu ja. Rugi, sayang. *sigh*.
Tapi mungkin bukan itu rezeki aku.


Oklah. Bye.

p/s : Seriusli tadak mood nak sambung master. Haih!
p/s/s : Seriusli tadak mood nak kerja jugak..haha..

Okbai.

0 comments: