Friday, June 1, 2012

first of june two thousand and twelve.

Bismillahirrahmanirrahim...
Alhamdulillah dah 5 hari menjadi isteri orang. So people will ask apa perasaan? Setakat ni masih rasa biasa ja. Mungkin separuh besar perasaan lega, selebihnya tak rasa apa2. *Am I being normal?*

Sebenarnya perasaan yang paling terlekat kat hati is perasaan terhutang budi tak terhingga kat semua orang yang betul2 membantu all out untuk wedding aku. Especially mak ngan bapak. I am so proud being your daughter, gila dasyat energy Allah kurniakan kat mak ngan bapak. They manage to do everything alone! I terharu jugak dengan abang2 ngan kakak2 yang banyak sangat membantu. Oh haa, kak ngan abg jamal, selamat pengantin baru!

Later on when I dah dapat semua gambaq, I'll update segalanya tentang wedding. *kalaulah ada masa*


So kenangan apa yang paling tersisa kat hati??

Berphotoshoot dengan Rahman Aziz, and team Rhemia studio (Hafiz & the gang). Seriously mereka sangatlah dedicated, bersungguh and best. Sampai kami (minda & pali) pulak yang risau teruk2 kat depa ni. Hala, buat kerja sampai tak ingat nak makan apa semua. Yang sorang bini dok sarat. Yang sorang kehulu-kehilir pegang kamera berbatang (takto la terms apa), yang sorang setup kamera galah panjang tu (takto la jugak apa nama).


Alhamdulillah sebab Allah kurniakan orang yang baik2 dan iklas membantu selama perjalanan majlis berlangsung.
Alhamdulillah sebab Allah kurniakan kawan2 yang awesome selama ni.
Alhamdulillah sebab Allah kurniakan cuaca yang elok selama majlis berlangsung.
Alhamdulillah sebab Allah permudahkan segalanya.


p/s : Saya tetap adalah your little daughter sampai forever. And I love both of you sampai mati. Lillahitaala.
p/s/s : Terima kasih untuk semua yang datang, and yang mendoakan kebahagiaan kami. InsyaAllah segala doa itu it goes back to each one of u. Semoga Allah merahmati kita semua. Amin.



0 comments: