Monday, June 11, 2012

ElevenofJunetwothousandandtwelve.

Bismillahirrahmanirrahim..

Happy working people! *seronoknya cuti. haha*

Dah 11th June 2012. Dah 16 hari nikah. Dah 6 hari duduk bawah satu bumbung tanpa keluarga disisi. Rutin harian pun dah berubah. Kalau dulu makan apa yang ada, buat apa yang suka. But now, everything needs to include him as well.

Selama tiga hari kerja, rutin tetap sama. Bangun pagi buat breakfast, both of us off to work, balik kerja prepare untuk masak, lepas maghrib makan then baru boleh rest. Weekends doing house chores, konon. *Oh and NO, I'm not complaining*

Sebenarnya perasaan sangatlah different. Rasa enjoy sebenarnya boleh buat semua tu. *Since I memang suka masak. Before this I've no purpose of cooking. Bukan ada orang makan sangat. Norul Husna pulak kerja shift dulu. Tak menentu.*

....................................................................................... 


Ok lah..tiba2 hilang idea. sakit kepala nak tidoq. 


p/s : Satg nak p Sabah. Semoga segalanya selamat.
p/s/s : Semoga ayah ngan mak cepat sembuh. Amin.
p/s/s/s : Thanks bapak ngan mak untuk duit berhoneymoon itu.. hehe.. =b


**Alhamdulillah, keluarga dah bertambah.**

OK mari melihat 2 3 kerat piccas yang di cedok dari pelbagai sumber.. haha.

Nikah at Masjid Bayan Baru
credit to : Erin (Khairunnisa Hasnol)
Majlis Penang at Taman Sri Nibong
credit to : Tam (Azura Abu Bakar)

Outdoor Penang at Church Street (one of my fav photo)
credit to : Man (Rahman Aziz)
Majlis Perlis at Simpang Empat
credit to : Wan (Wan Fasihah)

*Masih mencompile gambaq untuk di ceritakan nanti.*
**Sila abaikan baju kahwin saya yang ala2 meleret-larat itu. haha. Bila lagi nak melaram kalau bukan time kahwin kan?? haha*



2 comments:

tikah_rasha said...

congrtas min!!! huhuhuhu...jeles tgk org dh kawin..bila la rezeki kami lak

Nhk said...

Gmbr byk3 lagik

~~ blog running ~~~