Saturday, January 14, 2012

her name is bubu. and she likes to bumbum.

Assalammualaikum..

Kami baru adopt seekor kitten yang sangat adorable. We named her Bubu (since ada orang tu naakkk sangat nama Bubu tu.)

She is sooooo cute and adorable sampaikan semua orang tengok pun dah jadi sayang. Bayangkan those yang memang tak pernah suka kucing pun boleh sayang, apatah lagi saya ini. 

Beliau sangat manja seperti kanak-kanak and selalu nak orang teman. (nasibla ai tak busy kerja or pergi klas. if not how?) dan sangat suka tidur. Rutin harian is makan, main, tidur, bangun, makan, main, tidur...and the list goes~~



::aksi bumbum beliau::

::superman tengah terbang bertugas::

::superman baru landing nak lawan penjahat::

::superman terkandas dalam perjuangan::


p/s : laparnyaaaaa~~ ok bai!

0 comments: