Sunday, December 4, 2011

9 Muharram = 4 December

Assalammualaikum.

Happy Sunday! *Kinda bored don't know what to do*
Dah seminggu lebih menjadi berlemak since my parents visited and almost everyday celik mata semua terhidang. -_-"

Dan seminggu jugak mendapat leteran mak since saya ini student yang menharapkan elaun dari UiTM. Haha! *tekanan perasaan disitu!*

Well mak,

We can't forsee future. Hanya Allah yang tau segalanya. Rezeki Allah tu kan luas? Seriously, life is not about money alone.

Tapi tu la. I can't blame mom. Because world nowadays only thinks about money. People nowadays, kau tadak duit, suma pandang rendah! Their mentalities are so pathetic! *Seriously!!*
Yes we need money. But don't make it as your priority in life.

Lepas sedih2 malam tu, the next morning dapat pulak berita sedih lagi from incik. Ok. Seriously down terus. Tapi Alhamdulillah, lepas jumpa Dr Norlida semuanya ok. Mungkin Allah direct me to Dr Norlida so that hidup aku lebih elok. Alhamdulillah.

Oxford. Next year. *Takmo komen banyak sebab lambat lagi* (to go or not to go? mak ngan bapak dah sebek~ haha. *sigh)


................................................


Preparation untuk mentunang tidaklah disiapkan lagi. Baju pun tadak. Tudung pun tadak. Bekas hantaran pun tak decorate lagi. Barang dalam tu pun tak beli lagi. Sebab fikir barang makanan, so better not to prepare awal sebab nanti semut hurung.


...............................................


This coming Tuesday and Wednesday ada conference at Berjaya Times Square Hotel. Gonna present in front of hundreds of researchers from all over the world. *Pingsan!!!!* 

"La ilaha illa anta subhanakainni kuntu minnazzalimin"


0 comments: