Tuesday, August 9, 2011

sepetang di gold coast.

Okek. Bunyik canggeyh macam kat Australia nuh~ malangnya cuma di Sepang. Plan berbuka puasa with kawan beliau sebab Husna kerja sampai malam. Aktiviti membebai hampir berlaku. Haha. Don't mess with the starving me. Sikit-sikit nak bebai. Hm! Rosak akhlak. I hate me. *sigh~


I was totally amazed dengan view sunset dia. Sangat cantik sampai tengah bebai pun terus cool down. Enjoying every bit of moment kat sana. Thanks so much dear. Next time kita p lagi bawak kamera. (^_^)



Time ni dah terbenam dah matahari.
Punya ralit tengok sampai lupa nak snap pic. Serious cantik.



Beliau dan rakan-rakan. 
Berbuka dengan air cincau
(reason why i nak bebai2 tapi kensel bebai sebab cantik gila..haha)


Kedai makan kat situ sedap and service cepat. Memang puas hati la. Murah pun murah. (Murah kot sebab takto harga brapa pasal tak bayar pun. haha). Kami makan siakap bakar (2 ekor), udang, sotong, telur, tomyam, ngan kerang.

ni la restoran wak lan namanya. 


Ok lah. cik husna dah pulang. Mahu berangkat sudah~ Daa~

p/s : mengidam corn in cup ~

0 comments: