Tuesday, August 2, 2011

random

Kemarin pindah rumah baru, and baru siap kemas halfway pastu dah ngantuk nak tido. *dasar pemalas* but somehow akakku husna menggodek laptop beliau looking for old videos. Oh haa..hari ni bday beliau (2nd aug) and got nothing for her.

Kak, wish ya a blissful birthday and semoga bahagia dunia akhirat. Sorry coz get you to listen to the last year's custom made video. Haha. Ok sangat mereng itu budak dalam video~~ aku syg hang!!

Bila dah kodek video and pic lama kat pc, hati rasa macam missing. Macam ada itu hole besaq2, kosong punya hole.

1. Aku rindu mak bapak and family kat penang. Seriously rindu. All the time.

2. Aku rindu kat zaman senjojes. Main hoki belasah org sana sini. Aku rasa tenang time maen hoki.

3. Aku rindu zaman matriks. 2nd sem. Time ni la yang mula meraban tak tentu hala.

4. Aku rindu zaman utem. Semua sem. Hidup tak pernah nak betoi. Makan, tidoq, haliday, ponteng kelas, merayau. Seriously aku tak ingat time bila yang aku belajaq. Macam tak ja. Huu..

5. Aku rindu gak zaman amd. Especially kak aishah ngan nor. Rindu sangat2.

Tapi antara semua..yang paling aku rindu is...


6. Zaman aku kurus. Haha. Waa..seriously nak kurus. Hmm. Need to cut off weight dalam 10kg. Harap2 mampu la oiii~~~


Waaa...rindunya zaman dolu dolu~~~

P/s : jiran kanan ngan depan rumah baru ni bujang. Incik teruna (kot~~). Haha..hensem bleh la tahan. Ehem ehem~

P/s/s : cik husna kita dok rajin menyapu kat luaq rumah kan kan?? Haha..dasar~~


P/s/s/s : Dear~ i macam malas nak kuar rumah dah la. Anak dara elok dok umah. Sapu sampah kat koridor rumah.. Takbek detin2.. Btoi dak? Hahaha =b

Happy ramadhan world!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

rAmiZa.mY said...

kem salam kt jirang hg yg ensem tu eh..ehem ehem :P

emilyrockz said...

haha..nanti aku bgtau husna..dia yang slalu sembang2~