Friday, August 19, 2011

crappy.

*gambar hiasan*

Selasa - 16th ramadhan.

Alkisah berjalan-jalan kat jalan TAR sebab nak cari something yang precious. Punyala tepat direction yang Ezid (xto eja. Beliau is cinta hati kak ngah adik cik ayuni) bagi, sampai kami tiga orang ni jalan separuh nyawa punya nak sampai kat tempat precious tu.

Tapi harini style macam-macam benda jadi. Time dok jalan kat nak p jalan TAR, ada sorang pakcik OKU pengsan tepi jalan. At first aku macam dok ushar la kot2 wakenabeb ka bang bang boom ka.

Ok clear, ini memang betol2 bukan cobaan. Kitorang pun call la 999 pasai nak soh ambulans mai amek la. Tapi paling sakit hati is operator hospital tu question us punya lama before she decide to send an ambulance here. Sungguh stupid! Kalo orang tu nazak, memang dah mati dah!

Malam tu pulak time nak balik umah, we almost accident sebab keta depan kami berpusing2 and almost hit us. Tp tak jadi sebab it hit divider jalan. Kejadian kat MEX highway. Waaa..lucky husna bawak slow and manage to remain calm. Kalo tak taktola. This time we didnt help sebab semua lelaki perkasa kat dalam kereta tu. Kami takot they might purak2 accident, then culik kami. Haha.

Happy chaos tuesday~!

.........

Khamis - 18th Ramadhan

Aku takmo update kisah lain. Just nak highlight yang waiter kat kenny rogers mines sangat. .hmm..taktola nak letak words apa kat situ..

We reached there around 7.15pm kot. Orang dok bersiap nak bukak posa. Ya, we aware yang depa boh note full house tu. Tapi kat corner tu ada 2 vacant tables. Tapi bila tanya they said tak boleh. Depa reserve kat non-muslim.

Haha. I was like..terdiam. Malas mau gado. Tapi kalau pikir balik.. It almost time tuk berbuka, and you reserve table tu untuk those yang tak berpuasa. I mean, hello~~~ you are malay kot. You suppose to know la kan nak beza when you can reserve and when you cant.

If time tu baru 6pm. Then reasonable la kan? Taktolah. Susah cakap ngan manusia macam ni. Fullstop!

........

Harini otak ligat dok terbayang-bayang barang idaman. Haih~ time tadak pitih la baru bekenan segala benda.

1. Purse guess sangat cantik tapi harga rm145 AFTER LESS 50%.. deym~

2. Belekberi curve color merah. Ngancam yo!

3. Kasut hush puppies. Selesa, ringan dan bergaya. Auw~

And a few more yang murah2 tapi still takleh beli..haha..

P/s : Kinohimitsu dah habis stok tak berganti..

P/s/s : Semoga berjaya zafina. InsyaAllah, kak minda doakan Fina dapat scholar tu.

P/s/s/s : Tak sabaqnya tunggu bulan september..hahaha *blink blink*
Published with Blogger-droid v1.7.4

0 comments: