Sunday, August 21, 2011

21st

Assalammualaikum.
It's Sunday already, sedaq tak sedaq dah puasa ke-21. Whoah~ masa betol2 dah pantas berdetik. I still remember yang kalau zaman dolu2, nak posa sehari pun rasa macam sebulan. Punya lambat masa berjalan. Sikalang satu jam pun rasa macam satu minit wooo~~ Phew~ *Petanda kiamat nak dekat*

I'm in a middle of memerah otak menyiapkan proposal which selama 3 jam staring at my PC, only 1 complete sentence consist of 10 konon-paling-hebat-ayat-boleh-karang words berjaya ditaip tanpa dipadam. *sweat!*

Seriously otak jem and takto nak tulih apa nak siapkan proposal tu. SO tangan mulalah gatal nak merayap2 kat INTERNET yang sungguh BERMACAM benda yang boleh dapat untuk mengisi masa lapang.


cookies macam ni pun nampak lazat. -_-'


Hey ha, kebosanan ni it reminds me kat video you tube yang for me sangat creative. Memang takleh pikiaq la people would edit berita untuk jadikan lagu. haha. This is what we called as gifted talent. Thanks for introducing this song. Credit to Incik Fadzli. 



Details :
Ada orang masuk nak rape adik laki ni. So wartawan pun interviu la depa adik beradik. So adalah budak cerdik kreatif ni buat lagu siap hit kat iTunes suma.

Haha. wa salute la sama lu org. Walaupun nampak macam mempermainkan masalah orang lain (kalau mentaliti malaysian mesti kena ban dah kot?), tapi tak annoying la compare to some of lagu2 baru yang ada kat Malaysia ni. Especially lagu raya. Sumpah rasa nak sepak laju2 lagu2 raya zaman skang ni. Nak moden tak kena tempat!! 

Ok takmo beletiaq. Bye!

0 comments: