Saturday, July 23, 2011

random

21 July 2011
1. Meeting with Dr. Norlida.
- positive feedback from her. Kalau terusan macam ni insyaAllah dapat convert phd. tapi~~ kena maintain and improve la...em. nak tulis sebaris ayat pun punya la seksa. macam nak cramp otak.  semoga semua berjalan lancar. next week got another meeting untuk update. aisemen~

2. Chelsea vs. Malaysia.
- OK. sedikit perak/jakun sket sebab first time tengok bola live kat stadium. Tiket free plak tu kan? kira kononnya crowd-phobia (taktola terms apa orang guna), sesak nafas suma letak tepi. janji bleh tengok me chelsea main. tapi overall malaysia sangat mantap la.. wa sokong malaysia! ni baru la malaysia boleh~

- the worst part bout leaving the stadium lepas habis game adalah.. kena bersesak keluar. Now I know macam mana leh jadi kes mati berasak suma tu. Seriously, I can't breathe.. muka bertempek kat badan orang lain, busuk bau badan tu suma takyah nak cerita la. hapak! damn! tobat takmo p tengok dah. (tapi dok pasang hajat nak p tengok malaysia lawan s'pore kat bkt jalil~ haha)

 pic time baru nak start game. macam tengok semut main bola ja.

dua dua serabai. badan berjuicy tu takyah cerita la. peluh!



haa wait! malam tu kejadian membebai telah berlaku. haha. im sorry dear~ didn't mean it~ =b
kami terpisah. lutut wa lembut terketar2 dah, muka pun pucat. haih haih~ gila ah. tu la pengalaman paling ngeri~ don't do it again! don't leave me alone~ i'm fragile.handle with care.hahaha

23 July 2011
ehem ehem. oh dah a day after 22nd july~ incik programmer sudah kaya~ hahah..aktiviti mengepow telah berjaya di-execute. motif sebenar nak p potong rambut beliau..tapi TERsangkut kat guardian..hahaha..rezeki ceq la nooo???

boleh tak rinih tiba2 pulun nak beli barang make-up? erk? so not me~ (tapi bli gak sebab konon la..KONON la.. nak make-up sendirik hujung tahun ni..hahah..K.O.N.O.N....

well since he's the one yang nak keluarkan $$, so he decided yang dia akan pilih semua barang make-up tu. haha..ceq pasrah~~ he bought basic things, and luckily taste dia pun lebih kurang aku and tak sangka..really tak sangka yang you really good at pilih barang make-up..hahah (i wonder whether..ah~ abaikan..haha). really thanks untuk suma tu. and untuk itu yang ceq idam2kan lamaaaaaa dah dolu~ hahah wekz! u made my day..haha..dan2..

tengok sat sapa yang pulun dok kilat kuku?? *pingsan!*


ok. stop it. muka poyo. haha 


mengetest feature kamera hp copy-paste yang baru disedari.
bajet nak saling tengok la. haha..tak jadi!
(ok aku sangat besaq!!!!)


thanks so much for today. i love you.

p/s : sedikit frust bila malaysia kalah. tapi go malaysia! 28hb ni kita jumpa kat stadium..hahaha =b

p/s/s : bapak! fadzli kata harga barang2 yang dia beli tu, dia claim nak tolak duit hantaran. hahaha


mode : merapik! daaa~~

1 comments:

mrs radin said...

perg pergh pergg!!dia duk pau dahh..habis laa..hahaha
fragilenyaaaa!!!xleh byang min hilang kat situu..hahaha..sakit perot dh ni gelak..
baby!jgn marah naa..hehehe