Wednesday, June 22, 2011

Proposal : Submitted

Toing toing. Finally dah siap submit proposal. So for the time being boleh la tak ber-English sangat. =b

Time : 6.18 pm
Gula hatiku~
Cepat pulang dari kerja dan bawaku makan~~ 


Well, since dah siap proposal, I dah boleh merayau-rayau kat google cuci mata. kan kan? Haha. Ya! I blame it on you sebab beria sangat semalam. Paragon huh? I prefer Sierra la. Tapi bila tengok harga, mak ai! Berdarah hidung kamu. (bukan saya. sebab saya memang takde duit. haha)

Tak banyak sangat gambaq nak jamu mata. It's better for us survey kat tempat tu terus. Baru leh tau actual condition kan? 

Paragon 202




Details :
1.5k sqft
4rooms 3baths

Style~ Go go~ I bagi sokongan moral. haha.. 

Oh, I'll do the decoration ok? =D

p/s : mak cakap takyah berangan lagi. Setel rumah yang takdak tangga dulu baru fikir rumah ni. haha. padan muka!

2 comments:

mrs radin said...

woot wooot...dh sevey rumah!!!pewwiittt...baby..u plan nk setel down kat mana?jom berjiran!!hahaha

emilyrockz said...

haha..dalin! i pn takto setel down kt mn lg..tp dok survey area selangor..puchong/sri kembangan..haha
jom bejiran!! i babysit akif!!