Sunday, May 29, 2011

random #8 : Judging each other

I'm not writing this out to seek for anyone sympathy. It is purely from my heart. Tiada kena mengena dengan sesiapa pun. Ini cuma sebab hati ada sikit terkilan, kecewa, sedih, dan terasa. I mean, totally having problem with my inner-self. Tiada salah sesiapa. =)


Might seems like saya bukan seorang yang berbudi pekerti. I am not that type of person yang bermuka suci, innocent, lemah lembut, dan perempuan melayu terakhir. I am not perfect nor close to perfect. Not even close.


I have a lot of guy friends compared to girl friends.
I like soccer or hockey more than netball.
I prefer jeans and t-shirt rather than blouse, gowns, skirts, or baju kurung.
I don't wear make ups. I prefer simple.
I love Rambo rather than kisah kisah sedih Nur Kasih.
I am everything who perempuan-melayu-terakhir are not.


But does it mean I am a bad person? Does it mean yang saya akan bawa kerosakkan kepada semua benda disekeliling?

People tend to judge other people for what they see.
Kalau ramai kawan lelaki, perempuan ni cheap.
Kalau selalu keluar merata, perempuan ni slut tak baik.

Tapi pernah tak kita cuba nak kenal orang yang kita judge tu, kenal dia for who she really is? Closely and hearty know her..
Pernah kita cuba nak kawan dengan dia?
Bagi dia peluang? To know her better? Tak kan?


People can say "Jangan fikir sangat Minda. Not worth your time."
Tapi for me I need to figure this thing out. Seriously I need to know why.


What if you are in my shoes? What if I am the one who is judging you dear? What if you are the one who being judged? What do you feel?


Sesungguhnya niat saya ikhlas.

I will not be telling people yang saya budak baik, saya sangat baik, saya terlalu baik. No. It's not for me to judge myself either.

All I ask is for both of us to know each other, and be friend. Boleh?


Dan kalaulah lepas kenal pun pandangan tetap tidak berubah. Then saya redha.
After all, who am I to force you to like me. I am just being me... =)


...minda...

0 comments: