Tuesday, March 15, 2011

so not in a mood

hey hey..

dear norul husna kholiah.. sorry for being such a sarcastic commenter.. tsunami kat jepun buat mood aku swing like a monkey~
and hell yeah! aku marah gila sebab hang naek moto..tak kira la reason apa pun..grrr!

ok. mood swing! deym u mood!!

btw, had deactivated facebook...yeay~! finally..thanks norul husna for helping me.. rasa facebook tu serabut la..rimaih..makin macam2 dok ada..aiyok~

oh haa..and paling menyampah bila facebook ni orang suma dok buat jadi medium macam SMS..as if handphone dah tak wujud.. well hello~ kalo nak ajak kuaq, you can always text and ask me out kan? aku kan dah jarang online facebook..kadang2 ja on sat update status and then out.. tak macam dulu.. pengguna facebook tegar.. haha..tak kisah lah..cuma memang aku rimaih ngan facebook pun..dah tak nampak fungsi pun..


rasa hidup penuh tekanan la oi!
aku nak try settle master secepat mungkin..Dr Norlida kata somewhere in September nak kena defend dah. kalo September, mid-Sept, then.....bye bye Bandung~ :'(


haih haih~ sepatutnya update entry menggembirakan..ngoks kau minda!


..minda..

0 comments: