Tuesday, March 22, 2011

hikayat sebuah hikayat

setelah terhasut dengan kawan2 yang dok kata cerita merong best..aku pun tertengok walaupun at first nak tengok rango.. huu~ 

well, jalan cerita lame, tapi cara derang buat effect2 suma not bad. untuk tengok sekali lagi cerita tu? mungkin tak kot..or maybe cerita ni tak kena ngan jiwa aku..haha..cuma ada part yang memang dok gelak gila sebab rambut sorang tu serupa itu lion dalam cerita madagascar.. (ok saya exaggerating)

tapi apa pun tahniah..kru selalu buat cerita mantap2..salute!


.........

hmm..since may nanti kakak nak kahwin..aku dah kena start belajar pasal kamera dengan mantap.. reason?? kakak takdak backup photographer pn..huuu~~

progress :
hantaran -- 40%
pelamin -- 0%
goodies -- 0%
pengetahuan am pasal kamera -- 2% (mati!!)

kamon norul husna!! we can do it!! haha =b

0 comments: