Wednesday, March 2, 2011

bermulanya

ok officially aku dah ada tajuk research and seems Dr memang bersungguh nak push aku untuk settle within 6 months. which mean somewhere in September aku kena defense proposal aku. btw she asked me to come out with draft proposal - which i dont know what to put in, and she wants me to submit this coming monday. ok thanks! sekarang i feel the heat.. oh man oh man...


"the effect of music on human brain & fungus"..totally out from my actual interest. from robotic switch to bio-tech. haha. but this title sounds interesting to me. macam, "eh music on human brain? fungus?" tapi seriously susah tapi Alhamdulillah Dr memang banyak tolong and she did back me up on certain things. 


so things to do :
- draft report/proposal
- study on music; type of music, wordings, previous articles yang related with this issue.
- english. waa..english wa tak mantap. jadi kena memantapkan diri la nak defense lagi bukan senang. buat thesis lagi..aiyok aiyok.


rupanya sambung belajar ni lagi susah dari kerja. but i enjoy doing it. so hopefully semua akan berjalan lancar. InsyaAllah.

..minda..

0 comments: