Wednesday, March 16, 2011

angan angan basi



actually i was trying to find lyric lagu "she, her and you" dekat lappy norul husna kholiah when i found this; a very old post i posted kat my other blog regarding my future plan. (back when i was 23 years old)..

here it goes..

"boleh tak nak cerita plan angan2 aku bila tiba masa aku tensen dengan tempat kerja???
 haha..sila dengar~!! *tak bleh pun nak cerita gak*
 plannya adalah...
 next year sambung master.
plan nak sambung kat jepun. *ok sudah mula berangan. padahal belum tentu dapat lagi*
 so master will be 2 tahun.
 then sambung PHD terus kat UK or maybe jepun jugak *again. berangan je lebih*
 so abis je PHD umur dah 28 or 29. kalo extend jadi la 30 or 31.
 so plan kahwin lepas abis PHD la kot. umur 30. *oh dah kerepot*
 pastu kahwin dok umah je. nganga. jadi fulltime housewife. wakaka.. *i like*
 haha..ok tak plan?? tapi yang membantutkan plan adalah......
 parents kata 6tahun tu lambat sangat. entah hidup lagi ke tak takto la *suka cakap merapik.haih~* "

haha..see see~~ my plan!!! bunyi menarik.. but like i said before..kita merancang..Tuhan menentukan..

1. i did sambung master..but not in Japan..tapi kat UiTM shah alam..(ok..fine~~)
2. i might finishing my PHD in 3 years time..which mean my age will be 28 rather than 30..(hopefully)
3. kawen after PHD? em em..i dont think so.. =b


enough said~ semua tak mengikut plan when i found you..yes you! haha..sila bayar ganti rugi.. =b


.minda..


0 comments: