Friday, February 25, 2011

selamat pagi danga

this coming wednesday nak kena jumpa Dr pasal research and she keep on reminding me pasal appointment kami tu. Aisemen. serius aku dah rasa cuak. rasa nervous.. sebab actually takto apa yang Dr nak. she just ask me to look into previous thesis tengok apa2 patut and meet her..haha..oh haa..dah 2 3 org buat muka pelik and muka tak leh blah bila aku kata supervisor aku Dr Norlida. as if ada something wrong somewhere. sebab ada 1 guy ni kata "takpala~ nanti dah kenal tau la"...oooo..menakutkan~~

tapi kalau tak wat salah takkan Dr nak cari pasal kan? i mean, all this while Dr memang tolong aku macam2. so abaikan. haha. budak tu kata beliau high expectation and assume semua student macam overseas students; independent (since she was an Oxford lecturer) so patutnya memang macam tu la kan? as long wat keja, shouldn't be any problem. =)

..............................


hmm..lately asik mimpi pelik...mimpi dunia ni pecah...mimpi dunia ni terbakar2..mimpi lari2..penat... so i googled.. .tanda2 kiamat..whoa~ macam dah cukup lengkap ja tanda2 kecik?? i mean..majoriti dh nampak.. 

huuu..hmm


1 comments:

sicKo^ said...

mimpi tu mainan tido.. tapi klau dah selalu, tu maknaya tak basuh kaki sebelum tido.. :p