Tuesday, February 22, 2011

Allah itu berserta dengan mereka yang sabar

"bukan berkhutbah cuma betuli diri jua"

ok seriusli lately memang dirundung masalah menimpa2..boleh kata hidup diambang kesesakkan.. hidup aku kat sini pun atas ehsan orang lain.. cewah ayat sadis.tapi tu la..bukan ego takmo mintak duit kat parents. tapi kau dah 25thn. takkan hidup nak harap duit parents lagi? aiyoo..serius aku segan takto nak letak muka kat mana.. *plus maleh nak kena beleter pasal benti keja.haha*


sekarang ni memang tengah fikir camna nak menjana pendapatan (oh skema!) tapi dengan cara sihat la. takmo la join MLM ni suma. i mean do something that i like dan get paid. well akak ngan aku ada la dok pikiaq bisnes gak.. cuma macam takto nak start camna lagi..haha.berangan!


bercakap pasal kawen..we might postpone it..memandangkan aku pun tak keja..memandangkan aku pn miskin hena..haha..incik programmer nak bli rumah dulu baru leh concentrate kawen..


ok tajok tu sebenarnya nak refer kat diri sendiri so that besabar..sebab lately asyik ditimpa kesusahkan ja.. ok im done.. nite!


0 comments: