Tuesday, January 25, 2011

this one is for you!

mode : jiwang

haha..jangan la geli ok? malam ini wa ada sikit jiwang.. =b
well dear, thanks untuk makan2 dan jalan2 di klcc ya.. *seems like kamu dah hafal semua pelosok klcc tu..syabas betta~~*


you know what.. ny takkan lupa moment makan kat nandos tu.. haha.. *poyo*
thanks for not trying to change me..but try to change yourself untuk ny.. *whoa..first time in my life ever!*

im sorry sebab anggap u kutuk masakan ny haritu. haha.. ampun tapi haritu memang i sentap ok! first time kot masak kat u and what i get was "pedasnya.." (eventhough i try to control quantity of cili yang nak sumbat dalam rempah2 tu..haha) -- and i admit yang i dok kutuk u dalam hati..kata u manja la~~ lalala~~ *i love u*


i was shocked bila tadi u order ayam hot flavor (since i know yang u tak makan pedas).

               me : hot? bukan mild? 
               u : yerp. hot. =)
               me : u sure?
               u : haa..
(ok ternganga sat.. u demam dear?)
               me : 'angkat2 kening tak paham'
               u : saja nak biasakan diri makan pedas.

haha! i tau u perli..even it's true sekalipun, i tetap rasa terharu. sebab instead of asking me not to cook spicy food, u try untuk makan pedas sebab masakan beta semuanya pedas2. =b


hmm.. kamu orang (read : boipren) pertama  yang appreciate every single thing yang saya buat untuk kamu.. even benda tu menyusahkan, you will try your best untuk menyenangkan..

maybe sometimes i blind..
maybe there are times yang i buat perangai.
tapi cinta dalam hati dinda untuk kanda~ haha
and i am definitely not perfect. nothing special in me to be proud of.
but when i'm with you, you never fail to make me feel safe, comfort, and be loved.

haha. dan jangan selalu renung saya ok? i shy shy u know!

dear,
even though body u tak segagah abg fitness first tu..saya tetap cinta kamu.. ok?
so takyah la nak workout sangat dengan loceng bodo (read : dumb bell ) tu. dah kurus sangat ny tengok.. risau i!

p/s : i love u.. :-*
p/s/s : tangan abg fitness first tu berurat2..whoa~ tergoda i~~ lalala


..minda..

1 comments:

fullmark87 said...

Err..nma kedai tu fitness concept..