Wednesday, January 12, 2011

suka suki di hari cuti...(read : ponteng)


1. rasa annoying bila baca status kat facebook yang macam nak bagitau satu dunia tentang personal life. contoh macam "nak g berak", "tgh tunggu bf/gf lagi 5menet dia kata nak sampai", 

2. rasa annoy bila status kat facebook di-like- oleh tuan empunya penulis status. contoh macam Ëmily is reading".. (Emily likes this)..sumpah annoy!!

3. rasa annoy bila orang dok ulang benda yang sama.. well, 1st time i'll listen..2nd time i'll ignore..3rd time i'll annoy! haha.. annoying tapi aku ni pelupa..camna tu?? 

4. baiklah untuk hal masa depan.. memang saya sangat cerewet and serius. so jangan bergurau tentang masa depan.

5. dan saya juga sangat plan untuk masa depan.. so akan down tahap maksima bila things happen not the way i've planned. 

6. kalau nak mintak saya tolong. tolong jangan lupa perkataan tolong. =)

7. jangan judge saya..sepertimana saya tidak pernah judge kamu, kamu dan kamu..

8. hidup saya majoritinya pahit. tapi Tuhan hantar gula gula kapas untuk buat kehidupan saya jadi manis. terima kasih Tuhan.


..minda..

0 comments: