Wednesday, January 26, 2011

kelip kelip mata letih tapi....

haha..merepek punya tajuk.. cubaan untuk tido gagal. mengantuk ngan letih tahap maksima.
baru balik KL. melepak penang sementara nak hijrah terus kat shah alam tu. (oh mak. dont miss me naa~)

rumah
kereta
student card
taklimat
registration
jumpa supervisor
proposal
yuran
kerja

haih. ada banyak benda tak settle lagi. bab kereta nak kena discuss ngan kakak since dia pun dah dapat kerja baru. not sure whether she still wants me to bawak kereta dia p shah alam or dia nak guna.
emily pun dah lama aku tak sentuh. :(
sekali sekala ingat nak bawak emily tu p shah alam, but then manual la bai~ wa tarak larat woo..dah la macam bukit banyak. haha.

tadi taklimat buat rasa macam down. eh bukan down tapi more to takot.. rasa macam aku tak layak dowh nak buat master ni. macam tough. memang tough pun! haha. so takyah berangan2 sangat nak jadi dr robot ye~ 

haha. cakap pasal down. bila mesej incik programmer kata macam tak yakin nak buat research ni then selumber je beliau reply saying that he will always be there. haha. thanks dear. tapi always be there tu macam impossible kan? i mean, i'm the one yang nak kena buat research tu. u ada pun bagi sokongan moral. waaaaa... i nak sokongan padu! meaning, u yang buat research i sorak2 chaiyok2 kat u. haha. boleh?  =b


oh flight tadi kapten muda, perhaps..sebab landing agak kasar.. haha..
walau apapun. terima kasih incik kapten kerana bawa saya pulang dengan selamat. =D


..minda..


0 comments: