Friday, January 28, 2011

hari ke 28 dalam bulan january

it was a weird dream. not knowing why but i kept on dreaming about him. padahal wa sikit pun tak ingat kat dia. well consciously tak la. tak tau la plak kalau subconscious mind aku tengah teringat kat dia. gila kan?

eh tapi subconscious mind usually will be controlled by minda sedar kita sebelum kita jadi separa sedar kan? tapi i am definitely sure yang minda sedar aku tak pernah terfikir atau terlintas tentang dia.

incik programmer kata maybe jauh dalam hati ada something tak terurai. try to forgive and forget.

he had long ago forgiven dear. u pun tau. i pun tau. i dont want to meet him kat mashyar nanti. biar Allah saja yang buat His part.


.....................


going to visit my old friend hari ni kat hospital. half body burn. terkejut la babe. aku speechless sangat bila hang bagitau aku.. be tough! 

semua yang terjadi ada hikmah.


“Ya Allah wahai tuhan bagi sekelian manusia, lenyapkanlah penderitaan dan sembuhkanlah, kerana engkau yang dapat menyembuhkan. Tidak ada penyembuh kecuali penyembuhmu. Yakni penyembuh yang tidak meninggalkan penyakit lagi”.


amin..

0 comments: