Friday, January 21, 2011

esok is my last day of work

time : 0327hrs

mata masih segar..

is it true that life is unfair or kita manusia yang tak pernah cukup dengan apa yang kita ada?

i have nothing to hold on.
i have no money.
i have no career.
i have nothing.
and that makes me a psychotic pathetic loser.
sebab apa? sebab days and nights tak habis2 fikir and cari jalan on how to improve my life, my future. tapi still i have nothing to be proud of. haha.

aku manusia yang tak pernah cukup dengan apa yang aku ada. i know that's for sure.
next 3 years akan jadi penentu. hopefully semuanya ok.


p/s : kita tak boleh harap orang yang buat kat kita jatuh tergolek atas tanah kan? after all dia pun makluk Allah jugak. hak Tuhan nak bagi apa yang Dia nak. tapi kita manusia tetap rasa iri hati sebab bila mana hati kita orang pijak2 hancur sakit yang amat. kita mengharapkan hati orang tu akan rasa benda yang sama. tapi tak. kita tetap rasa sakit hati dan orang tu tetap rasa bahagia. that is life. =)


..minda..

0 comments: