Tuesday, December 21, 2010

pre-holiday sebelum moment penentu jumaat ini

hey harini dah start cuti sampai new year. kilang shut down seminggu.
harini dah masuk seminggu since aku bagi resignation letter kat bos aku. dan dalam masa seminggu jugak la bos aku dok buat macam2 benda bagi aku terharu + serba salah. deym!

why you make things more difficult huh? boleh tak kau jangan bagi aku serba salah?
oh since parents aku tak reti online apatah lagi baca blog. so aku berani la nak letak kat sini. well. of course la aku tak bagitau yang aku dah resign. kau gila???

so i am desperately looking for a better job or any opportunity untuk masa depan aku. haha.


then tiba2....(cewah..konon la tiba2..)
aku dapat contact 1 lecturer from uitm. mungkin petunjuk.who knows. she eagerly wants me to do master and kata if i perform she will convert me to phd. (take note untuk word perform!)

meaning that in 3 years i'll get my phd.. tadaaa~ settle..haha!

so hari jumaat ni la penentu...jumaat..hmm..

oh btw..berangan nak master dalam robotic and automation..tak agak2...hahaha..

apeadahal..nanti jumaat baru tengok result macam mana..so if she wants me..then march i sambung master...weehuuu~~~!! bye amd!!!


setel semua masalah..doa doa doa..harapan menggunung..doa doa doa..hmm..!


..minda..

2 comments:

Anonymous said...

she?
terkejot aku..hoho

emilyrockz said...

kenapekah?