Saturday, December 18, 2010

gambaran menakutkan untuk masa depan perkahwinan

hey hey.. hari ni sangat sorrow morrow dan horror..

sorrow morrow
ateh dah meninggal..dan still have no clue sebab pa dia ninggal..and me? as usual rasa tak berguna..
tapi itu dah takdir.. ajal dah sampai.. no matter how kena accept..

tapi really still cant sleep sebab setiap kali tutup mata..terbayang ateh..
dia selalu kacau aku taip2 lappy ni.. sibuk nak plants vs zombies... *deym..nangeh.. :'(

sayang...
rest in peace there.. pray for me from there..Allah will listens to you..please..pray for me.. :'(


horror
well the doc yang aku call semalam did called back..tanya bout kucin condition..when i told him yang dah meninggal..ok..dia terkejut..then he did advise me on cats..kalau kena racun what should i do..kalau saket buat apa..and it's not end there.
ok my fault i text him to thanks him and say sorry. haha. well it's kinda cute dowh ada doc hewan laki.. and definitely easy for me to get advise bout cats..i try to be polite here ok! haha.

cuma when he started to ask about kawen ka blom, cuti tak turun kl ke..it's not appropriate kot for someone who already married text other girl macam tu kan? ke tak? i mean..kalau pasal work..ok la kan?

oh bab tau dia dah kawen tu because i like googling a lot... and 1st thing i'll do when i know someone new.. i'll google about them to look for any info.. pathetic kan? haha

but when we talk about how facebook can make our life miserable..in this case..facebook helps..so dari facebook la tau dia dah kahwin..and photos..haha. ok ok. stop.

my point is....
how can you guarantee that when you marry someone you love..he will be honest?
tak ke kesian kat bini doc tu kan?
i know it's nothing. cuma tak elok la kan?
takto.. aku memang pangkah habis habisan kalau laki dok melayan pompuan len walopun dah kawen..


wei aku nak tido dah ni...
nanti sambung elaborate..

night!

0 comments: