Monday, November 1, 2010

things that i regretted in life

still at the office..suram..
hari ni just a beginning of my single-life..errr..opss..i mean, tak available la macam zaman betul2 single dulu..haha..dikau pergi meninggalkan diriku di tahap pertama..cewah~ esok balik then sabtu ni terus hijrah KL..
whoa~ KL tu, kota banyak cabaran tu.. aweks2 cun, hawt, seksis! gay pun ramai! errrr~ *deym*


banyak benda yang i really regret sepanjang hidup ni.. kalau nak listkan macam sia sia.. sebab suma benda pun start dari myself yang sometimes buat benda tak fikir consequences dia.. *err betol ke eja?*


paling menyesal bila tak belajar sungguh2 time sekolah dulu.. i mean, kalau study, score straight A's *berangan* pastu leh fly p oversea *berangan lagi* pastu balik malaysia gaji gila babi tinggi *berangan lagi*


well..since tak sempat nak score straight A's time SPM, aku patut leh score 4flat time matriks *berangan* tapi malangnya selalu ponteng class and tido.. so end up kat U merempat rempat kat melaka tu..


patutnya menyesal..so study hard kat UTeM tu..but end up ponteng kelas laaagiii banyak~~~ so.. tak sempat gak nak 4flat.. haha..at last end up kat kilang ni.. jadi la engineer cabok.. haih!


the point is.. i really regret letting you go kerja kat KL tu*tadak kena mengena ngan kisah atas tu*..wakaka..em em..padahal i jugak yang beria buat histeria kat Maybank tu suruh derang offer you job..em em.. what ever it is.. saya sudah merindui kamu..

next year rasa sangat lama..........


"sometimes the greatest journey is the distance between two people"


...huu~ ade gak org baca..*terharu*

1 comments:

NHK said...

entry please..