Tuesday, November 9, 2010

isnin pertama minggu pertama

*blank* takde idea mau letak title..
seharian wa melepak kat production line.. 9.15 - 4 pm.. whoa~ pecah rekod.. perlu untuk tekad..kerja besungguh2..haha.. cuma penat..letih untuk jadi kuat..hardcore bak kata hafiz.. the only girl yang kat sustaining group.. dalam team aku.. aku sorang ja gadis ayu sopan lagi berbudi pekerti mulia..yang lain suma jantans2 gagah.. errr.. gagahkah? *doubt*

dulu agak relax..bos lama macam tak kisah sangat nak jadi apa pun..as long kerja siap..as long deliver result.. bos baru ni pelik sikit..suka kejan2 (baca : push)..kalau nak benda, nak la la jugak (baca : sekarang jugak).. aku kan tak bleh sket nak kena push..mula nak tensen..

btw kak..thanks ok? anda selalu bermurah hati demi adikmu ini..

oh tadi vendor us tu cakap..kalau within 1 year kalau u still keja kat same company, meaning u'll be there 4 the rest of ur life.. or atleast 70% of your life.. hahaha..errrr~ kita stuck kat tmpat keja kita ka kak?? deym~ lets find some other job la.. need my life back!!!


oh btw, i dont really trust the distance..not because i dont trust you.. i trust you and people around you..it just that i dont trust the distance..fullstop. =)

please get a broadband ASAP!
3G manakan sama dengan dirimu seorang.. ngeow~



..minda..

0 comments: