Wednesday, June 9, 2010

hi blog

motif? entah. aku pun tak tau motif apa aku buat blog ni. haa. aku pesakit mental yang desperately perlukan rawatan untuk pulihkan kesakitan. kalau kau jenguk balik kestabilan hidup aku. 90% memang tak stabil. sebab aku selalu drag benda2 simple kat luar masuk dalam emotion aku and buat berteruk. mungkin ni salah satu sindrom penyakit setiap bulan yang perlu ditanggung semua gadis2 including me.



sebenarnya. aku rasa mau private blog yang satu tu. ya. motif sebenar adalah aku dah bosan dengan blog tu. mungkin. blog tu macam dah diselaputi najis. kotor.. doktor! tolong ubat aku! mental aku kurang stabil.


i'm giving you time to miss me dear.
one thing you need to know. there's a dark side of me yang i really need to change. since i was little. i hate to share things with others. until now. i hate to know that i can't have you whenever i want you. whenever i need you.

maaf. saya perlu berubah. dan maaf. saya memang benci perasaan kena share barang yang saya sayang dengan orang lain. dan maaf lagi. saya tau awak bukan barang. tapi awak kepunyaan saya. dan saya benci share awak dengan orang lain. maaf dan maaf.


hi blog.
maaf sebab entri pertama dah kearah kebitteran.


p/s : saya sayang kamu..

0 comments: