Monday, June 21, 2010

when you really love someone

.
.
.
.

.
.
I'm a woman, lord knows it's hard
I need a real man to give me what I need
Sweet attention, love and tenderness
When it's real it's unconditional, I'm telling y'all

Cause a man, just ain't a man,
If he aint' man enough
To love you when you're right,
Love you when you're wrong
Love you when you're weak,
Love you when you're strong


Take you higher
When the world got you feelin low.
He's given you his last, cuz he's thinking of you first
Given comfort when you're thinking that you're hurt
That's what's done when you really love someone


I'm telling y'all, I'm telling y'all.
Cause you're a real man and lord knows it's hard
Sometimes you just need a woman's touch
Sweet affection, love and support
When it's real, it's unconditional, I'm telling y'all


Oh cause a woman ain't a woman if she ain't woman enough
To love you when you're right
Love you when you're wrong
Love you when you're weak,
Love you when you're strong


Take you higher
When the world got you feelin low.
She's giving you her best, even when you're at your worst
Givin comfort, when she's thinking that you're hurt
That's what's done, when you really love someone
I'm telling y'all

Sometimes you gonna argue
Sometimes you gonna fight
Sometimes it's gonna feel like it will never be right
But something so strong, keeps you holdin on
It don't make sense, but it make a good song


Cause a man, just ain't a man,
If he ain't man enough
To love you when you're right,
Love you when you're wrong
Love you when you're weak,
Love you when you're strong


Take you higher
When the world got you feelin low
He's given you his last, cuz he's thinking of you first
Given comfort when you're thinking that you're hurt
That's what's done when you really love someone
I'm telling y'all, I'm telling y'all, I'm telling y'all


That a woman ain't a woman if she ain't woman enough
To love you when you're right
Love you when you're wrong
Love you when you're weak,
Love you when you're strong


Take you higher and higher
When the world got you feelin low.


She's giving you her best, even when you're at your worst
Givin comfort, when she's thinking that you're hurt
That's what's done, when you really love someone
.
.
.

Monday, June 14, 2010

baru pulang kerja makan detin

hi!

aku macam ion negatif yang membawa bencana.

beliau macam ion positif yang neutralkan aku.


selamat malam!

Saturday, June 12, 2010

8 things a great guy would do


selamat pagi

hi blog.
good morning! haha. kau sehat? aku dah addict dengan cafe world ni. bangang kan bangun setiap 3 jam nak tengok masakan? haha! ok ok. aku tipu. tapi betol la. aku addict tapi tak la sampai bangun setiap 3 jam. =b


eh, aku patut mandi nak breakfast dengan cinta hati. tapi aku borak ngan kau dulu. malas gila mau mandi. dah la sejuk2 ni.


dear~
waits seminit ok? muah!


ok la. nanti aku sambung stori. patut janji jumpa pukul 8.50. tapi sekarang 8.46 aku tak mandi lagi. haha.
perangai macam ni sebab cinta hati baek sangat. teruk! sori kamu!


ye ye..saya mandi sekarang!


daaa~~


p/s : ok ok..takde p/s dah..lambat dah ni.. =b

.

Friday, June 11, 2010

si gemuk yang buhsan

hi si sesat.
aku sihat deyh ari ni.. makan gila banyak sampai nak meletup perut.. bila nak eksesais? ah~ jangan tanya la soalan tu. penat mau pikir. eksesais tu dah jadi azam aku tetiap hujung minggu dan awal mula minggu. tapi end up makan bertambah banyak..eksesais? jangan harap. oh lupa nak cakap. berat aku tambah 2kg. best kan? perut makin ke depan. tapi takpe la. alasan sedapkan hati bila tengok perut sendiri adalah "senang nanti baby selesa dok dalam perut. ruang besar". haha! oh minda. jangan bangang sangat! sila kuruskan badan ok?


esok aainaa kahwin. ya ya. dia tu kawan rapat aku dulu masa sekolah. tapi ntah. aku pun tak bole blah ah nak rapat ngan dia dah. meby sebab benda lama jadi. kitorang pun dah renggang kan? neway, congrates dear babe~~ semuga bahagia dunia akhirat. adoi. esok mau pakai baju apa? bosan seyh nak attend kenduri2. serius aku malas bersosial sangat. kenduri kendara sesak ah. tak minat.



eh, aku tak paham la why Dell's laptop having fan kat bottom of their lappy? kau paham? bangang ah Dell. dah la cepat panas. lappy plak sat2 dok padam. ergh~



aku pun lagi tak paham kat dua ekor makluk perangai cam setan. bajet bagos padahal taik. pegi mampus la. demmit!



daa~

p/s : cinta ini membunuhku.. haha. kat winamp tengah ada lagu ni. macam best plak. tapi dear~ ur love makes me feel alive.. aum aum~~ :-*

Wednesday, June 9, 2010

blog. aku pening.

hi blog.
aku ada wish..
boleh kau tunaikan?



need to go somewhere where no one knows my name.



boleh? ala kau kemut ah~! malas ah layan. bye!

hi blog

motif? entah. aku pun tak tau motif apa aku buat blog ni. haa. aku pesakit mental yang desperately perlukan rawatan untuk pulihkan kesakitan. kalau kau jenguk balik kestabilan hidup aku. 90% memang tak stabil. sebab aku selalu drag benda2 simple kat luar masuk dalam emotion aku and buat berteruk. mungkin ni salah satu sindrom penyakit setiap bulan yang perlu ditanggung semua gadis2 including me.



sebenarnya. aku rasa mau private blog yang satu tu. ya. motif sebenar adalah aku dah bosan dengan blog tu. mungkin. blog tu macam dah diselaputi najis. kotor.. doktor! tolong ubat aku! mental aku kurang stabil.


i'm giving you time to miss me dear.
one thing you need to know. there's a dark side of me yang i really need to change. since i was little. i hate to share things with others. until now. i hate to know that i can't have you whenever i want you. whenever i need you.

maaf. saya perlu berubah. dan maaf. saya memang benci perasaan kena share barang yang saya sayang dengan orang lain. dan maaf lagi. saya tau awak bukan barang. tapi awak kepunyaan saya. dan saya benci share awak dengan orang lain. maaf dan maaf.


hi blog.
maaf sebab entri pertama dah kearah kebitteran.


p/s : saya sayang kamu..